Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η International Advisory Services Α.Ε. (IAS) είναι μία  συμβουλευτική εταιρία που σχεδιάζει και παρέχει υπεύθυνα υπηρεσίες  υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη. Ειδικότερα δραστηριοποιείται στην παροχή Οικονομικών, Φορολογικών, Λογιστικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, με σκοπό την ολοκληρωμένη υποστήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών.

 

Η IAS ιδρύθηκε το 2016  και διαθέτει έμπειρα στελέχη με πολυετή πείρα και εξειδικευμένη γνώση που λειτουργούν με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια,  υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα που επιτυγχάνονται από το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης, το οποίο αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημά της.

 

Έχοντας φιλοσοφία προσαρμοσμένη στο πελάτη με έμφαση στις αρχές μας που συνοψίζονται στο τρίπτυχο Ποιότητα – Αποτελεσματικότητα – Επιχειρηματική Ηθική, δημιουργούμε στους πελάτες μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον λιγότερο απαιτούμενο χρόνο με απόλυτα λογικό κόστος.

 

Η IAS στηριζόμενη στην υψηλότατη κατάρτιση των στελεχών της αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, αφού δεν αρκείται μόνο στην απλή διάγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα κάθε επιχείρηση αλλά σχεδιάζει με γνώμονα την προσαρμογή της σε ένα απαιτητικό συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και υλοποιεί με ασφάλεια τις προτεινόμενες λύσεις, επαληθεύοντας καθημερινά  το ρητό « ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ » τόσο για την ίδια όσο και για τους πελάτες της.

 

Με έμφαση τόσο στην πρόληψη ενδεχόμενων δυσμενών καταστάσεων όσο και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις, είμαστε κοντά τους να τους προσφέρουμε όλα εκείνα που χρειάζονται ώστε να βελτιώνονται όσον αφορά την στόχευση και την απόδοσή τους προκειμένου να διατηρούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ IAS

Για την δημιουργία της οπτικής επικοινωνίας της IAS, ζητούμενο ήταν να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα σύγχρονη, σοβαρή με αυτοπεποίθηση που θα αντανακλά το υψηλό επίπεδο εμπειρίας και υπηρεσιών των στελεχών μας. Για το λογότυπο επιλέξαμε ως αναφορά την σύνδεση που δημιουργείται μεταξύ της IAS και του πελάτη. Στόχος μας ήταν να οπτικοποιήσουμε τις ενέργειες που ακολουθεί η IAS για να βελτιστοποιήσει τα οικονομικά συμφέροντα του πελάτη. Τα σύμβολα που αποτέλεσαν έμπνευση ήταν τα οικονομικά διαγράμματα που αντιπροσωπεύουν τους πελάτες μας, τα αρχικά της IAS που αντιπροσωπεύουν το πεδίο δράσης της και η αλληλεπίδραση και σύνδεση τους.

Logo designed by PecoraNera