Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η International Advisory Services Α.Ε. (IAS) είναι μία  συμβουλευτική εταιρία που σχεδιάζει και παρέχει υπεύθυνα υπηρεσίες  υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη. Ειδικότερα δραστηριοποιείται στην παροχή Οικονομικών, Φορολογικών, Λογιστικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, με σκοπό την ολοκληρωμένη υποστήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Η IAS ιδρύθηκε το 2016  και στελεχώνεται σήμερα από έμπειρα στελέχη με πολυετή πείρα και εξειδικευμένη γνώση που λειτουργούν με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια,  υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα που επιτυγχάνονται από το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης, το οποίο αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημά της.

Έχοντας φιλοσοφία προσαρμοσμένη στο πελάτη με έμφαση στις αρχές μας που συνοψίζονται στο τρίπτυχο Ποιότητα – Αποτελεσματικότητα – Επιχειρηματική Ηθική, δημιουργούμε στους πελάτες μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον λιγότερο απαιτούμενο χρόνο με απόλυτα λογικό κόστος.

Η IAS στηριζόμενη στην υψηλότατη κατάρτιση των στελεχών της αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, αφού δεν αρκείται μόνο στην απλή διάγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα κάθε επιχείρηση αλλά σχεδιάζει με γνώμονα την προσαρμογή της σε ένα απαιτητικό συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και υλοποιεί με ασφάλεια τις προτεινόμενες λύσεις, επαληθεύοντας καθημερινά  το ρητό « ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ » τόσο για την ίδια όσο και για τους πελάτες της.

Με έμφαση τόσο στην πρόληψη ενδεχόμενων δυσμενών καταστάσεων όσο και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις, είμαστε κοντά τους να τους προσφέρουμε όλα εκείνα που χρειάζονται ώστε να βελτιώνονται όσον αφορά την στόχευση και την απόδοσή τους προκειμένου να διατηρούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Image

 INTERNATIONAL ADVISORY SERVICES
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.
Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 282, 15232 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΘΗΝΑ
 210 6855585 -  210 6855586
 info@iasae.gr

TAXHEAVEN

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

COVID-19